Žemlovka s pudinkem
Zbyly vám doma starší rohlíky a je vám líto je vyhodit? Zkuste žemlovku s pudinkem. Zaručeně se vám povede. Na přípravu je snadná a rychlá.
Ingredience (8 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nejprve si připravíme puding dle návodu na obalu.
- Vymažeme si formu máslem, vyložíme rohlíky nakrájenými na kolečka a pokropíme trochou mléka.
- Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Navrstvíme na rohlíky, posypeme skořicí a zalijeme polovinou pudingu.
- Znova navrstvíme rohlíky na kolečka, nastrouhaná jablka, skořici a opět zalijeme pudingem.
- Na poslední vrstvu dáme rohlíky na kolečka a potřeme je rozšlehaným vejcem.
- Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme 20 minut.
- Podáváme posypané moučkovým cukrem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 645.39 kcal |
Protein: 19.67 g |
Sacharidy: 30.48 g |
z toho cukr: 29.27 g |
Tuk: 8.49 g |
z toho nas. MK: 3.73 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3020-zemlovka-s-pudinkem