Naložené tvarůžky jsou delikatesou, které můžeme podávat jako chuťovku nebo s čerstvým pečivem jako hlavní chod. Můžeme je naložit s bylinkami nebo feferonkami.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Tvarůžky si rozložíme na talíř. Posypeme kmínem, paprikou, tymiánem a opepříme.
Cibuli si nakrájíme na proužky. Česnek nakrájíme na plátky.
Do čisté sklenice skládáme tvarůžky střídavě s cibulí, česnekem, chilli papričkami a zalijeme olejem tak, aby tvarůžky byly ponořeny.
Uzavřeme, uskladníme v pokojové teplotě. Většinou jsou hotové za 5 dnů. Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 210.16 kcal |
Protein: 39.19 g |
Sacharidy: 8.57 g |
z toho cukr: 4.78 g |
Tuk: 1.58 g |
z toho nas. MK: 0.82 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3505-nalozene-tvaruzky