Jemný žampionový krém

Tento lahodný krém vás okouzlí svou bohatou chuťovou harmonií a krémovou texturou. Je ideální volbou pro předkrm nebo lehkou večeři, která potěší vaše chuťové buňky.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Na másle a cibulce si osmahneme nakrájené žampiony, lehce poprášíme hladkou moukou a zalijeme vývarem.
  2. Povaříme asi 15 minut a rozmixujeme ponorným mixérem (popř. propasírujeme).
  3. Přilijeme smetanu. Dochutíme houbovým kořením, solí, pepřem a nakonec přidáme nasekanou petrželku.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 528.60 kcal | Protein: 14.00 g | Sacharidy: 16.33 g | z toho cukr: 12.94 g | Tuk: 46.63 g | z toho nas. MK: 28.99 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3919-jemny-zampionovy-krem