Zapečené grenaille s tuňákem
Chuťově vynikající, pestré a jednoduché na přípravu! Takové jsou tyto zapečené grenaille s tuňákem, které jistě potěší každého, komu je nabídnete.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Cibuli si nakrájíme na klínky, jarní cibulku na kolečka a uvařené brambory na půlky.
- Na pánvi si opečeme na oleji cibuli a jarní cibulku dosklovata. Přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce zarestujeme.
- Přidáme brambory, nasekané bylinky a natrhaného tuňáka. Osolíme a přendáme do pekáčku.
- Poklademe rajčátky a trhaným sýrem.
- Pečeme v troubě předehřáté na 180°C cca 20 minut.
- Podáváme ozdobené polníčkem nebo rukolou. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 435.02 kcal |
Protein: 40.50 g |
Sacharidy: 29.59 g |
z toho cukr: 4.50 g |
Tuk: 14.97 g |
z toho nas. MK: 6.42 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3962-zapecene-grenaille-s-tunakem