Pečený kečup je lahodná alternativa k běžným kečupům, která má bohatší chuť díky procesu pečení.
Ingredience (6 x sklenic)
Postup přípravy
Všechny suroviny umyjeme, nakrájíme a vložíme do pekáče.
Přidáme cukr, sůl, ocet a všechno koření. Promícháme a vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupňů a pečeme 1 hodinu a 20 minut. Podle toho kolik nám rajčata pouští vody.
Po upečení rozmixujeme tyčovým mixérem a přepasírujeme přes sítko.
Nalijeme do čistých sklenic a zavařujeme při teplotě 85 stupňů 25 minut.
Nutriční hodnoty (1 x sklenic)
Energ. hodnota: 274.51 kcal |
Protein: 4.48 g |
Sacharidy: 59.04 g |
z toho cukr: 55.28 g |
Tuk: 1.06 g |
z toho nas. MK: 0.16 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3988-peceny-kecup