Cuketová polévka na italský způsob
Cuketová polévka s rajčaty je osvěžující a chutná polévka, která je skvělým způsobem, jak využít sezónní cukety a rajčata.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Očištěnou, vydlabanou cuketu si nakrájíme na kostičky. Cibuli, pórek na půl kolečka a rajčata na půlky.
- V hrnci rozehřejeme olej, všechnu nakrájenou zeleninu vložíme do hrnce a restujeme.
- Přidáme prolisovaný česnek a tymián.
- Restujeme asi 10 minut, tak aby zelenina zůstala křupavá. Poté zalijeme vodou, osolíme, opepříme a necháme krátce projít varem.
- Můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 215.37 kcal |
Protein: 3.48 g |
Sacharidy: 16.09 g |
z toho cukr: 5.69 g |
Tuk: 14.19 g |
z toho nas. MK: 1.99 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4007-cuketova-polevka-na-italsky-zpusob