Cibulová marináda s hořčicí je výborným způsobem, jak přidat do masa nebo grilovaných pokrmů pikantní a sladko-kyselou chuť. Tato marináda je obvykle používána pro grilování kuřecího nebo vepřového masa, ale může být také použita na ryby nebo zeleninu.
Ingredience (5 x porce)
Postup přípravy
Očištěnou cibuli nakrájíme na půl kolečka.
Do misky vložíme hořčici, olej, prolisovaný česnek, worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a všechno koření.
Vše smícháme dohromady a podle chuti osolíme a opepříme.
Plátky masa vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe 24 hodin. Poté maso grilujeme nebo pečeme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 112.72 kcal |
Protein: 1.84 g |
Sacharidy: 11.29 g |
z toho cukr: 5.38 g |
Tuk: 6.23 g |
z toho nas. MK: 0.81 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4008-cibulova-marinada-s-horcici