Karamelová bábovka s kakaem, hrníčková

Zkuste bábovku, u které do těsta zamícháte hotový pudink. Je krásně vláčná a nadýchaná. Příchuť můžete měnit, ale karamelová a čokoládová chutná nejlépe. Nakonec můžete bábovku polít čokoládovou polevou.

Ingredience (15 x porce)

Pudink

Těsto na bábovku

Postup přípravy

  1. Nejprve uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Občas promícháme.
  2. Smícháme mouku s práškem do pečiva a dáme stranou. Do mixéru dáme vejce s cukrem a důkladně promícháme. Přidáme olej a pudink.
  3. Nakonec vmícháme kakao a mouku s práškem do pečiva. Vléváme do formy.
  4. Dáme péct na 180 °C 1 hodinu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 244.28 kcal | Protein: 4.80 g | Sacharidy: 30.17 g | z toho cukr: 17.08 g | Tuk: 11.83 g | z toho nas. MK: 2.39 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4073-karamelova-babovka-s-kakaem-hrnickova