Rychle připravená, zdravá a lehká večeře. Koktejlové krevety stačí dát na pánev s pár základními ingrediencemi a za chvíli jsou nachystané k servírování. Nejlépe chutnají s těstovinami nebo s rýží.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Krevety dáme do misky, důkladně osolíme a promícháme s citronovou šťávou. Přidáme prolisovaný česnek.
Na pánvi rozehřejeme olej, dáme ochucené krevety a krátce restujeme za stálého míchání. Přidáme hrst pepře.
Současně vaříme v osolené vodě těstoviny.
Ke konci restování snížíme teplotu a přidáme smetanu. Vypneme pánev a jen necháme prohřát. Pánev naklopíme a část pepře před servírováním vyjmeme.
Podáváme s těstovinami.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 517.01 kcal |
Protein: 25.00 g |
Sacharidy: 51.37 g |
z toho cukr: 2.97 g |
Tuk: 22.58 g |
z toho nas. MK: 9.20 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4089-krevety-se-smetanou-a-testovinami