Mrkvová pomazánka

Připravte se na kulinářský zážitek, který je nejen lahodný, ale také plný vitamínů a minerálů, jež jsou pro naše tělo tak důležité. Tato jednoduchá, ale výjimečná pomazánka v sobě skrývá sladkost mrkve a jablka, která se dokonale snoubí s jemnými tóny žervé. Ať už hledáte inspiraci pro rychlou svačinu, chystáte netradiční pohoštění pro návštěvu, nebo si prostě jen chcete dopřát něco dobrého, mrkvová pomazánka je tou pravou volbou. Navíc její příprava je tak snadná, že si ji zamiluje každý, kdo má rád jednoduché, ale originální recepty.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Mrkev a jablko si oloupeme a nastrouháme na jemno. Česnek prolisujeme.
  2. Přidáme žervé, citronovou šťávu a promícháme.
  3. Na konec přidáme pažitku a dochutíme solí a pepřem. Důkladně promícháme.
  4. Podáváme na pečivu. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 76.64 kcal | Protein: 2.94 g | Sacharidy: 6.19 g | z toho cukr: 4.73 g | Tuk: 4.13 g | z toho nas. MK: 2.39 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4104-mrkvova-pomazanka