ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, králík

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
králík (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Králík Braillon
králík (zadní maso), hořčice, 1/4 l bílého vína, 1/4 l smetany, 5 lžic oleje, mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Dijónský králíček
1 připravený králík asi 1.3kg, sůl a pepř, 2 lžíce dijónské hořčice, 100g prorostlé uzené slaniny, 30g másla, 2 lžíce arašidového, nebo slunečnicového oleje, 1 lžíce mouky, 2 cibule, 250ml bílého suchého vína, 3 lžíce creme fraiche z Labužníka, nebo plnotučné kyselé smetany, 1 lžíce tymiánu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Králík na hořčici
1 králík o váze cca 1500 g , 2 polévkové lžíce pikantní hořčice, 1 polévkové lžíce olivového oleje, 2 polévkové lžíce bílého přírodního vína, 4 polévkové lžíce smetany, sůl a pepř
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 12 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS