ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 13
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Savojská bramborová polévka
2 cibule, 5 mrkví, 4 brambory, 60 g másla, 2 lžičky hladké mouky, 1.5 l vody, muškátový oříšek, sůl, polévkové koření
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Cibulová polévka z Cardaillacu
3 cibule, 2 lžíce rostlinného oleje, 30 g másla, 1 lžička hladké mouky, 1.5 l vody, polévkové koření, mletý pepř, 150 g ementálu, sůl, 3 rohlíky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Gratinovaná pórková polévka
800 g pórku, 30 g másla, 1 vejce, 2 lžíce sójového škrobu, 3 lžíce sladké smetany, 750 ml vepřového vývaru, 50 g tvrdého sýra, sůl, bílý pepř, nastrouhaný muškátový oříšek
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Francouzská zeleninová polévka se sýrem
2 pórky, 2 petržele, 3 jarní cibulky, čtvrt hlávky zelí, 3 větší brambory, 2 lžíce oleje, zeleninový vývar z kostky, 100 g sýra ementál, plátky veky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Zeleninová polévka se sýrovými noky
250 g mrkve, půl celerové bulvy, 1 petržel, 1 středně velký kedluben, 1 středně velká brambora, 50 g prorostlé slaniny, sůl, 1 l čistého masového vývaru Sýrové noky:30 g másla, 1 vejce, 2 lžíce strouhanky, 1 lžička polohrubé mouky, 2 lžíce strouhaného sýra (např. ementál), sůl, čerstvě mletý pepř, strouhaný muškátový oříšek, půl svazku hladké petrželky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Mrkvový krém
300 g mrkve, 200 g brambor, 800 ml hovězího vývaru, 200 ml smetany, 1 cibule, 2 lžíce oleje, hrst sekané petrželky
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Francouzská cibulová polévka
1 větší cibule, 25 g másla nebo rostlinného tuku, 15 g hladké nebo sójové mouky, 6 dl horkého zeleninového bujónu, sůl a čerstvě namletý černý pepř
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 10 lidí
8.
Česneková polévka s nudličkami
1 1/2 litru vody, 5-6 stroužků česneku, 100 g jemných nudliček, 1 lžíce oleje, 2 žloutky, 1 bobkový list, 6 topinek, 1 šálek strouhaného sýra, sůl a pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 23 lidí
9.
Cibulový krém
4-5 středně velkých cibulí, 5-6 brambor, 2 tvrdší žemle, sůl a pepř, 1/2 sklenky bílého vína, 4 lžíce šlehané smetany, 1 lžíce másla
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 12 lidí
10.
Francouzská cibulová polévka
4 velké cibule, 3 lžíce oleje, 1 vrchovatá lžíce mouky, 4 plátky chleba, 60 g strouhaného sýra, sůl a pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 57 lidí
11.
Vaječná bujabéza
500 g brambor, 4 vejce, 3 rajčata, 2 pórky, 1 cibule, 4 stroužky česneku, svazeček petržele, tymiánu a bobkového listu, trochu šafránu, 1 nebo 2 zrnka fenyklu, kousek pomerančové kůry, půl skleničky oleje, několik plátků chleba, sůl, pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 24 lidí
12.
Bujabéza z tresky
700 g mořské tresky, 1 menší cibule, 3 lžíce olivového oleje, 1 rajče, 2 stroužky česneku, kousek pomerančové kůry, po špetce fenyklu, tymiánu, šafránu a saturejky, pepř, 500 g brambor, sůl, 1 větší mrkev, 1 cuketa, 1 malý květák, 1 malá brokolice, 200 g balení plodů moře
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
13.
Andaluská studená polévka
6 rajčat, 2 sladké papriky, 1 menší čerstvá okurka, 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, 1 šálek strouhanky, sůl a pepř, 1 stroužek česneku, led
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 18 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS