ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, ryba

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 5
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Gratinované filé
500 g rybího filé, 1.25 l kysané smetany, 20 g másla, 50 g ementálu, 50 g slaniny, 2 nakládané okurky, 20 kaparů, 1 lžíce hořčice, 1 citrón, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Vepřové řízky á la Louis
500 g libových řízků, 125 ml litru bílého vína, 30 g másla, 3 lžíce oleje, pepř, 10 rajských jablíček, 1 menší cibule, špetka cukru, 250 ml husté smetany, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Mořská štika na česneku
4 filety z mořské štiky, 4 stroučky česneku (utřeného), 4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce sladké mleté papriky, 3 lžíce oleje, 1 citrón, sůl dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Vepřové plátky s broskvemi
4 vepřové plátky z kýty, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, 4 plátky tvrdého sýra, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1 lžíce másla, sladká mletá paprika, sůl, mletý pepř dle chuti, olej na vymazání plechu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Gratinované francouzské filé
500 g filé, 125 ml kysané smetany, 20 g másla, 50 g ementálu, 50 g slaniny, 1 středně velká kyselá okurka, 20 kaparů, 1 lžíce hořčice, 1 citrón, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS