ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, hovězí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 14
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Roštěnky se zeleninou II.
5 roštěnek, 125 g másla, 1/2 l smetany, 1 lžička hladké mouky, 1.25 dl bílého vína, 20 kaparů, 5 mrkví, 1 celer, 3 cibule, 2 petržele, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Hovězí bourguignon
500 g zadního hovězího, 2 cibule, 4 mrkve, 4 lžíce rostlinného oleje, 50 g slaniny, 1/2 l červeného vína, sůl, mletý pepř, bobkový list, 6 snítek zelené, petrželky, tymián
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Foto Palačinkový pahorek (Mamelon de crêpes)
1/4 l mléka, 1 vejce, 120 g hladké mouky, 2 lžíce rostlinného oleje, sůl náplň:400 g zadního hovězího, 3 cibule, 30 g másla, 150 g tvrdého sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Burgundské hovězí II.
hovězí zadní maso (krátké) 800 g, vepřové uzené maso 400 g, slanina v celku 200 g, cibulky malé 500 g, červené víno suché a kořeněné chuti 0,7 L, sůl, pepř černý, kytička koření (můžeme složit z bobkového listu, celého černého pepře, nového koření, jalovcových bobulí, tymiánu, event. provensálského koření)
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Pařížské plátky s hořčicnou omáčkou
po 125 g květáku, brokolice, mrkve, cukety, celeru, kedluben a malých rajčat, 3 l hovězího vývaru,, 600 g hovězího masa, sůl a pepř, rozpuštěné máslo Na hořčičnou omáčku:3 žloutky, 2 lžíce zakysané smetany, 75 g nakrájeného studeného másla, 100 g kremžské hořčice, 2 lžíce smetany ke šlehání, trochu citronové šťávy, špetka cukru, sůl, mletý pepř
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
6.
Miroton
12 plátků vařeného hovězího masa (zadního), 0,3 l vývaru z masa nebo masoxu, 50 g másla, 50 g mouky, 1 cibule, 100 g anglické slaniny, svazeček koření (petrželka, tymián, bobkový list), sůl a pepř
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 24 lidí
7.
Hovězí po provensálsku
1 kg hovězího masa na dušení, 2 středně velké cibule, trochu česneku, 4 lžíce oleje, 1 kg dobře vyzrálých rajčat, půl lžičky tymiánu, malý bobkový list, 2 lžíce sekané petrželky, sůl a pepř, muškátový oříšek, 50 g černých oliv
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 13 lidí
8.
Hovězí chambéry
1 kg zadního hovězího, 2 lžíce oleje, 3 velké cibule, sůl a pepř, 1 velký plát slaniny, 2-3 stroužky česneku, tymián, bobkový list, kousek pomerančové kůry, 800 g rajčat, 2 sklenky bílého nebo červeného vína, sekaná petrželka
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 10 lidí
9.
Burgundské hovězí
1 kg zadního hovězího masa, 200 g slaniny, 10 malých cibulek, 60 g mouky, 2 větší sklenice červeného vína, 2 větší sklenice hovězího vývaru, 250 g žampionů, petrželka, tymián, bobkový list, sůl a pepř
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 14 lidí
10.
Marinované hovězí plátky
1 kg zadního hovězího nakrájeného na plátky o tloušťce 2-3 cm, 100 g tuku, 2 cibule, svazeček koření (petrželka, tymián, bobkový list), sůl a pepř MARINÁDA:sklenka červeného vína, 2 lžíce oleje, šťáva z 1 citrónu, 2 snítky petrželky, 1 bobkový list, trochu estragonu, trochu tymiánu, pepř
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 13 lidí
11.
Turnedos na paprikách
1200 g masa ze svíčkové, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 750 g rajčat, 3 papriky, 1 stroužek česneku, 2 lžíce másla, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
12.
Svíčková Chateaubriand na hořčici
4 silnější plátky masa ze svíčkové, 150 g másla, 4 lžíce ostré hořčice, nasekaný svazeček koření, sůl a pepř
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 18 lidí
13.
Steaky na vermutu
4 plátky masa ze svíčkové o tloušťce asi 3 cm, 2 lžíce oleje, 1/2 šálku zelených odpeckovaných oliv, 1/2 lžičky soli, 1/4 šálku suchého vermutu, 1/4 šálku smetany, pepř
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 9 lidí
14.
Steaky na víně
4 plátky masa ze svíčkové o tloušťce asi 1 cm, 1 lžíce másla, 4 lžíce oleje, 3 cibule, 1/3 šálku sladšího červeného vína, 1/4 šálku vody, 1 lžíce sekané zelené petrželky, sůl a pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 12 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS