ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: německá, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 6
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
německá (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Platýs v pomerančové smetanové omáčce
400 g filetu z platýse, 1 KL korenené soli, 2 PL másla, 1½ dl cerstvé pomerancové stávy, na spicku noze cayennského pepre, 4 PL smetany ke slehání
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Sledi s bramborovým salátem
750 g brambor, sůl, 125 ml vývaru (z kostky), 100 g slaniny, 4 lžíce octa, pepř, 6 lžic oleje, svazek jarní lahůdkové cibulky, 5 lžic petrželky, 8 sleďů, 6 lžic hladké mouky, 250 ml bílého vína, 4 žloutky, 60 g směsi másla a oleje, 4 dílky citronu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Pangasius z přístavní krčmy
600g pangasia, sůl, 1/2 citronu, 1 čajová lžička plnotučné hořčice, 3 lžíce hrubé mouky Na těstíčko:150g hladké mouky, 1/4 sáčku prášku do pečiva, 2 čerstvá vajíčka, 1,5dl piva, na smažení 200g ztuženého tuku
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Kuře na celeru
1 kuře, 150g slaniny, 1 větší cibule, 1 lžička sladké mleté papriky, 1/2 lžičky zázvoru, 1/2 celeru, 5-6 lístečků libečku, několik snítek petrželové natě, sůl
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 2 lidí
5.
Rybí Eintopf
600 g rybího masa z kapra, tresky nebo hejka, 250 g fazolových lusků, 400 g brambor, 250 g žampiónů, 1 cibule, 50 g tuku Linco, 4 lžíce bílého jogurtu, citrónová šťáva, saturejka, mletý pepř, sůl
  • 2.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.1 z 5, hodnotilo 15 lidí
6.
Duryňské vepřové žebírko
750 g vepřové pečeně, sůl a pepř, 90 g oleje, 50 g hořčice, 50 g másla, 150 g cibule, 1 dcl piva, pažitka
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 50 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS