ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vánoční recepty, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 50
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vánoční recepty (X)
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  
1.
Foto Lahůdková kachna na pomerančích
1 kachna , horký vývar , 3 pomeranče , sůl, pepř, tymián
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Kapr s citrónem
1 menší kapr, 1 lžíce másla, sůl, citron, 2 vejce natvrdo, petrželová nať
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Ryba smažená ve vaječném těstě
1 kg ryby, 2 vejce, šálek mléka, 4 lžíce hladké mouky, sůl, tuk na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Labský kotlet
cibule, olej, 4 kotlety, sůl, 10dg šunky, česnek, bešamel
  • 2.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.5 z 5, hodnotilo 11 lidí
5.
Alsasský šugrut
1 kg kysaného zelí, 2 větší cibule, 2 bobkové listy, 5 kuliček koriandru, 5 hřebíčků, 3 stroužky česneku na podélné plátky, brambory dle potřeby cca 0,5 - 1 kg, 200 - 500g anglické slaniny, možno také přidat klobásy, uzené a.t.d, 2-3 dcl bílého vína.
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 16 lidí
6.
Kýta na zelenině II.
500g vepřové kýty, 2 sáčky brokolicové polévky, 4 vajíčka,strouhanka, 2 skleničky moravanky
  • 1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 z 5, hodnotilo 5 lidí
7.
Jihočeský kapr
2 kg kapra, 4 l vody, velký celer, velká cibule, 3 bobkové listy, lžička tymiánu, 1/2 kg perníku, 1/2 kg švestkových povidel, litr černého piva, mandle, hrozinky, sušené švestky, trocha cukru, ocet
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
8.
Pečený kapr na víně a kmíně
8 plátků porcovaného kapra, sůl (podravka), kmín celý, citronová šťáva, máslo, bílé suché víno
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 7 lidí
9.
Kapr vařený v páře
1 kg očištěného a vykuchaného kapra, 1 1/2 lžičky zázvoru, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1 lžička čerstvého nebo sušeného kopru, 1 1/2 lžičky soli
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 13 lidí
10.
Kapr po cikánsku
1 kapr, sůl, koření na ryby, hladká mouka, olej, 1 cibule, 250 g zelené papriky, 3 stroužky česneku, 50 g rajčatového protlaku, (některé dávky upravíme podle velikosti kapra)
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 18 lidí
11.
Foto Šumavský kuba
200 g čerstvých nebo 50 g sušených hub, 300 g krup nebo trhaných krupek, 2 stroužky česneku, 80 g sádla, 20 g másla, sůl, mletý pepř, kmín, majoránka
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 33 lidí
12.
Foto Kuře plněné švestkami
1 velké kuře, sůl, 2 lžičky kari koření a sušené bylinky, 1 lžíce rostlinného tuku, nit NA NÁPLŇ:6-8 sušených švestek, strouhaná citrónová kůra, 3 dl pomerančového likéru, 4 šalotky, 50 g slaniny, 3-4 kusy drůbežích jater, 4 toustové chleby, 2 vejce, 1 mango nebo broskev, svazek máty
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 5 lidí
13.
Kapr na pivu
1200 g kapra, sůl, půl lžíce mletého zázvoru, 40 g hladké mouky, 100 g másla, 1,5 dl černého piva, 1 krajíc tmavého chleba, 1 citrón, 1 lžička cukru
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 8 lidí
14.
Foto Zapečený kapr s jogurtovou omáčkou
1 celý kapr, 1/2 kg brambor, kmín, česnekový nálev, jogurtová omáčka, petržel, feferonky, citrón
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 9 lidí
15.
Kapr pečený s kysanou smetanou
4 porce kapra, sůl a pepř, 30 g másla, bobkový list, citrón, 1/4 l kysané smetany
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 13 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS