ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: houby, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 61
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
houby (X)
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  
1.
Žampióny s rajčaty a česnekem
600 g čerstvých žampiónů (očištěné, nakrájené na plátky), 600 g rajčat (omyté, nakrájené na kousky), 2 cibule (nakrájené nadrobno), 4 stroužky česneku (nasekané nadrobno), 3-4 lžíce oleje, špetka mletého pepře, sůl dle chuti, 1 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce sekané zelené petrželky, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Těstoviny s hlívou a sýrovou omáčkou
500 g těstovin , 250 g libové slaniny, 300 g hlívy ústřičné, 1 větší brokolici, 1 jarní cibulku, libeček, pažitka, petrželka, sůl, mletý pepř, houbové koření, olivový olej, máslo, 1 smetanu na vaření, zbytky sýrů (Mozzarella, Eidam, ...)
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Žampiony na smetaně
300 g žampionů, 100g másla, 100g šunky, panák koňaku (0,5dl), lžíce sladké smetany, 50 g strouhaného sýra, 1 žloutek, šťáva z 1/2 citronu, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Sekaná z hub
500g hub, 40–50g másla, 3 housky, 30g cibule, 1 vejce, 70g strouhanky, 2dl mléka, 40g sádla, masový vývar, 1 bílek na potření nebo celé vejce, petrželka, pepř a sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Plněné žampiony
žampiony, mleté maso, strouhanka, hladká mouka, cca 3 vejce, sůl, tuk na vymazání plechu, majoránka a koření na maso
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Houbové biftečky
8 středních hřibů smrkových nebo dubových (prostě, „praváků“), 15 dg anglické slaniny nebo šunky, 1 větší cibule, 2 dcl bílého vína, 1 pórek, 2 dcl smetany (33%), tymián, sůl, pepř bílý, může být snítka rozmarýnu, nové koření, 2 kuličky, olej
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Plněné hřiby
12–18 hřibů, 2 stroužky česneku, 3 šalotky, 12,5 dkg šunky, 6 dkg tlustého od šunky, 2 PL strouhanky, 1 dcl bílého suchého vína, 3 PL oleje, sůl, pepř, sekaná petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Houby po neapolsku
800 g brambor, 400 g čerstvých hub (i žampionů), 3 dl bešamelové omáčky, 1 cibule, 50 g strouhaného sýra, hrst petrželové natě, 30 g másla, 2 lžíce oleje, olej na vymazání formy, sůl, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Masovo-houbový guláš
250 g zadního hovězího masa, 500 g směsi hřibovitých hub, 3 lžíce sádla, 1 velká cibule, sůl, drcený kmín, drcený pepř, hladká mouka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Hřiby po pařížsku
2 kg hřibů, citronová šťáva, 1 PL oleje, 3 ČL sekaných šalotek nebo 2 utřené stroužky česneku, 10 dkg střídky z veky ( bílého chleba), 10 dkg másla, sůl, sekaná petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Palačinky s hlívou ústřičnou
300 g hlívy ústřičné, 1 lžička petrželky, 2 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 1/2 šálku mléka, 80 g strouhaného ementálu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Houbový paprikáš
500 g hub nejlépe různé druhy, 40 g másla, cibule, 1 lžička sladké papriky, 1/2 litru mléka, 1/4 litru sladké smetany, 1 lžíce hladké mouky, sůl, masox
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Houby na paprice II.
80 dkg čerstvých hub (mohou být i naložené), 1 cibule, 8 dkg másla, 3 dcl smetany, mletá paprika, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Houbový špíz
Houby, cibule, slanina, klobása, sůl, pepř, polévkové koření – sypké vegetka, sojová omáčka, sádlo
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Rychlá minutka na houbách
10–15 g sušených křemenáčů nebo jiných hub, 200 ml zeleninového vývaru z kostky, 300 g vřetének, sůl, 250 g žampionů, 250 g hlívy ústřičné, 50 g přepuštěného másla, 200 g mraženého hrášku, 150 g smetany, 1 svazek bazalky, pepř, 4 vepřové řízky (po 150 g)
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS