ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: italská, přílohy

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
italská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
přílohy (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Italský rajčatový krém s parmezánem
2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 kg zralých rajčat, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžička cukru, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 snítka tymiánu a rozmarýnu, 1 bobkový list, půl litru čistého masového vývaru, 125 ml smetany ke šlehání, několik bazalkových listů, čerstvě strouhaný parmezán
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Houby po neapolsku
800 g brambor, 400 g čerstvých hub (i žampionů), 3 dl bešamelové omáčky, 1 cibule, 50 g strouhaného sýra, hrst petrželové natě, 30 g másla, 2 lžíce oleje, olej na vymazání formy, sůl, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Pravé talianske gnocchi (zemiakové)
1 kg zemiakov, 100 g masla, 300 g polohrubej múky, hrsť postruhaného parmezánu, 3 žĺtka, soľ, muškátový orech
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 2 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS