ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: italská, telecí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
italská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
telecí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Milánská telecí polévka
400 g odřezků telecího masa, 1 mrkev, 1 stonek celeru, 1 kedluben, 1 litr vody, sklenka červeného vína, 2 lžíce rajčatového protlaku, 100 g vařených drobných těstovin, 50 g žampiónů, 40 g másla, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 2 lžíce strouhaného parmezánu, osmažený bílý chléb
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Telecí plátky na sardelích
600 g telecího masa z kýty (nakrájené na plátky), 1 lžíce hladké mouky, 100 g másla, 2 sardelky, 20 g másla, 1-2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Zapékané řízky v rajčatové omáčce
250 g rajčat, 2 stroužky česneku, 2 snítky bazalky, 4-6 lžic olivového oleje, sůl, černý pepř, 4 telecí nebo vepřové řízky (po 125 g), 4 lžíce hladké mouky, 2 žloutky, 4 lžíce strouhanky, 250 g tagliatelle (či jiných těstovin), 400 g cukety, 50g parmazánu, 1 lžičku citrónové šťávy, citron a lístky bazalky na ozdobení
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 24 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS