ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, jehněčí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 4
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
jehněčí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Jehněčí steaky s kukuřicí
2 kukuřice, 500 g červeného zelí, sůl, bílý pepř, 800 g jehněčího masa, nejlépe plecka, 10 plátků prorostlé uzené slaniny, 2 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 4 plátky ananasu, 1 chilli paprička
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 30 lidí
2.
Jehněčí s bylinkovou kůrkou
1 kg jehněčího masa, nejlépe plecka, 1 žemle, česnek, 1 bílek, 1 lžíce másla, 300 g sterilovaných fazolových lusků, 300 g sterilovaných bílých fazolí, 1 cibule, 1 svazek petrželové nati, 2 lžičky tymiánu, sůl, mletý pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 30 lidí
3.
Jehněčí kýta na rozmarýnu
1 1/2 kg jehněčí kýty, 2 stroužky česneku, 2 lžičky sušeného rozmarýnu, 2 lžičky sušené bazalky, 1 sklenka sýru Feta nebo balkánského sýru, sůl a pepř, 2 rajčata, 4 snítky rozmarýnu, 20 gramů lístků bazalky, 200 g smetany, 2 lžíce mouky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 34 lidí
4.
Jehněčí kýta na bylinkách
600 g jehněčí kýty, sůl, koriandr, 2 stroužky česneku, 1 lžička pažitky, 1 lžička nasekané kopřivy, 2 lžíce oleje, 1 mladá cibule, 1,3 kg brambor, 1 lžíce másla, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 44 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS