ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jugoslávská, jehněčí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 2
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
jugoslávská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
jehněčí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Jehněčí s mladou cibulí
600 g jehněčí kýty, 800 g mladé cibule, 1-2 lžíce mouky, 1 dl oleje, petrželová nať, sladká mletá paprika, pálivá mletá paprika, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 21 lidí
2.
Jehněčí v hrnci
750 g jehněčí kýty, 3 cibule, 750 g brambor, 200 g mrkve, 500 g mladého bílého zelí, 1 špetka bazalky, 2 lžíce oleje, 40 g rajského protlaku, sůl, mletý pepř, kmín
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 20 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS