ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jugoslávská, telecí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 2
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
jugoslávská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
telecí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Telecí žgvacet
600 g telecího plecka bez kostí, 200 g cibule, 2 stroužky česneku, 1 1/2 dl oleje, 200 g rajčat, 1 lžíce mouky, celerová nať, 1 1/2 dl bílého vína, 1 špetka majoránky, 1 špetka bazalky, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 21 lidí
2.
Zapečená telecí filátka s lanýži
600 g telecí kýty, 120 g lanýžů, 60 g másla, 160 g tvrdého sýra (edidam, gouda), 40 g hladké mouky, 1 dl bílého vína, sůl, mletý pepř
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 27 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS