ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jugoslávská, drůbeží maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
jugoslávská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
drůbeží maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Kuře po Srbsku
7-8 kuřecích stehen, 1 velká cibule, 2 rajské protlaky, olej,kečup, 2-3 papriky, 5 rajčat, kmín,sůl,voda, 1 lžíce másla, Rýže ve varních sáčcích
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 12 lidí
2.
Slepičí polévka s drobenkou
250 g slepičího nebo kuřecího masa, 150 g polévkové zeleniny, 1 vejce, 1 žloutek, 150 g polohrubé mouky, 50 g másla, 1 lžička rajčatového protlaku, sůl, mletý bílý pepř, 2 lžíce kysané smetany, petrželová nať, citrónová šťáva, 1 1/2 l vody
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
3.
Kachna s řapíkatým celerem
1 kachna, 3 lžíce sádla, 1 větší cibule, 4 řapíky celeru, 500 g rajčat, 2 1/2 dl vína (bílého nebo prošku), mletý bílý pepř, sůl, 1 lžíce sádla, 2 lžíce strouhaného sýru, 2 žloutky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 7 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS