ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, luštěniny

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 2
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
luštěniny (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Maďarská hrášková polévka
150 g čerstvého nebo mraženého hrášku, 1 mrkev, kousek celeru, půl pórku, 1 malá cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce másla, 2 kostky hovězího bujónu rozpuštěného v 1 l vody, lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, špetka majoránky, zelená petrželka NOKY:100 g hladké mouky, 1 vejce, sůl, trochu oleje a mléka
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Skopová kýta s bílými fazolemi
800 g skopové kýty, 150g kořenové zeleniny, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 středně velké cibule, 3 stroužky česneku, 250 g bílých suchých fazolí (nebo 2 konzervy fazolí v rajském protlaku), 3 lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 0,2 l červeného vína, pepř, sůl, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 25 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS