ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 31
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3  
1.
Lečo
1 kg červené, zelené a žluté papriky, 700 g rajčat, 150 g cibule, 50 g slaniny, 2 lžíce sádla, 1 lžička mleté papriky, sůl a pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Houby na paprice II.
80 dkg čerstvých hub (mohou být i naložené), 1 cibule, 8 dkg másla, 3 dcl smetany, mletá paprika, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Debrecínské maso
750g vepřového masa, 1 lžička mouky, sůl, kmín, paprika, 1 strouček česneku, 100g slaniny, cibule, 1 párek, 2 sladkokyselé okurky, 2 žampióny, 1 lžička rajčatového protlaku
  • 2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 z 5, hodnotilo 1 lidí
4.
Vepřový steak zgöcsej
600g vepřové kýty, 20g soli, 3g mletého pepře, 0,5 dl oleje, 120g cibule, 100g paprikových lusků, 150g zelených fazolek, 30g petrželky, 2 dl červeného vína, 120g hub
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Nadívané kuře zgödöllö
1400g kuřete (2 ks), 100g hub, 150g kuřecích jater, 100g másla, 20g soli, 3g mletého pepře, 30g petrželky, 4 housky, 2 dl mléka, 4 vejce, 1g majoránky, 200g slaniny, 0,5 dl oleje
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 3 lidí
6.
Vepřová kotleta na Tokajský způsob
600g vepřové kotlety, 15g soli, 50g mouky, 0,8 dl oleje, 100g mrkve, 100g petržele (kořen), 50g cibule, 5g česneku, 2g celého pepře, 1g tymiánu, 2 ks bobkového listu, 30g rajčatového protlaku, 6 dl vývaru z kostí, 2 dl tokajského vína, 250g hroznového vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 4 lidí
7.
Kotlety na zelí
4 kotelty, 2 nožičky vepřové klobásy, 400g kysaného zelí, 300g udušené rýže, kelímek kysané smetany, sůl, tuk na opečení
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 20 lidí
8.
Zapékané kysané zelí s masem a rýží
250 g vepřového masa na guláš, 3 pikantní klobásy, 2 balíčky kysaného zelí, 2 hrníčky rýže, 1 kysaná smetana, 2 žloutky, pepř,sůl.sladká mletá paprika, olej nebo sádlo, 5 polévkových lžic hořčice, 2-3 středně velké cibule, 2-3 stroučky česneku, 2-3 bobkové listy
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 25 lidí
9.
Foto Segedínský guláš
600 g vepřového masa z ramínka, 400 g kyselého zelí, 2 dl smetany, 2 lžíce hladké mouky, 40 g sádla, 1 cibule, česnek, kostka masoxu, mletá paprika, pepř, kmín, sůl
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 258 lidí
10.
Skopový tokáň s kukuřičnými noky
500 g skopové kýty bez kosti, 60 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 0,2 l bílého vína, sůl, majoránka, pepř NOKY:200 g jemné kukuřičné krupice (Inka), 2 žloutky, 60 g másla, sůl, olej na smažení nebo sádlo
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
11.
Skopová kýta s bílými fazolemi
800 g skopové kýty, 150g kořenové zeleniny, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 středně velké cibule, 3 stroužky česneku, 250 g bílých suchých fazolí (nebo 2 konzervy fazolí v rajském protlaku), 3 lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 0,2 l červeného vína, pepř, sůl, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 25 lidí
12.
Bačovská pečínka
800 g skopové plece, 50 g oleje, 50 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2-3 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička mleté sladké papriky, 200 g mrkve, 1 kg brambor, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí
13.
Kuře s houbovou nádivkou
1 kuře, 3 tenké plátky slaniny, 2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, sůl NÁDIVKA:250 g žampionů nebo jiných hub, 2 rohlíky, 1 žloutek, sníh z 1 bílku, 2 lžíce másla, mléko, petrželová nať, sůl a pepř
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 26 lidí
14.
Sedmihradské nadívané kuře
1 větší kuře, 50 g slaniny, 2 lžíce oleje NÁDIVKA:1 houska namočená v mléce, 2 vejce, 1 malá cibule, 100 g kuřecích jater, 100 g žampionů nebo jiných hub (20 g sušených hub), 20 g slaniny, 1 lžíce másla, majoránka, petrželová nať, pepř, sůl
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 16 lidí
15.
Kuře v rajčatech
1 menší kuře, 1 středně velká cibule, 2 lžíce sádla nebo oleje, petrželová nať, 100 g rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, sál
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 7 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS