ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, přílohy

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 2
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
přílohy (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Tykev pečená na pánvi
600 g očištěné dužiny tykve, 1 bílý jogurt, 3 stroužky česneku, 8 lžic oleje, sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 12 lidí
2.
Maďarské brambory
1 kg brambor, 300 g pálivých zelených paprik, 5 dl vody, 1 velká cibule, 30 g oleje, 1 lžička mleté pálivé papriky, 1 bobkový list, 1 lžička drceného kmínu, 30 g hladké mouky, 1 lžíce sekané pažitky, několik snítek petrželky, mletý pepř a sůl
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 16 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS