ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, vepřové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 12
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Debrecínské maso
750g vepřového masa, 1 lžička mouky, sůl, kmín, paprika, 1 strouček česneku, 100g slaniny, cibule, 1 párek, 2 sladkokyselé okurky, 2 žampióny, 1 lžička rajčatového protlaku
  • 2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Vepřový steak zgöcsej
600g vepřové kýty, 20g soli, 3g mletého pepře, 0,5 dl oleje, 120g cibule, 100g paprikových lusků, 150g zelených fazolek, 30g petrželky, 2 dl červeného vína, 120g hub
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Kotlety na zelí
4 kotelty, 2 nožičky vepřové klobásy, 400g kysaného zelí, 300g udušené rýže, kelímek kysané smetany, sůl, tuk na opečení
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 20 lidí
4.
Foto Segedínský guláš
600 g vepřového masa z ramínka, 400 g kyselého zelí, 2 dl smetany, 2 lžíce hladké mouky, 40 g sádla, 1 cibule, česnek, kostka masoxu, mletá paprika, pepř, kmín, sůl
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 258 lidí
5.
Vepřové kotlety torday
4 větší vepřové kotlety, 2 lžíce sádla, 4 lžíce hladké mouky, mletá sladká paprika, pepř, drcený kmín, sál
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 8 lidí
6.
Temešvárské vepřové kotlety
4 vepřové kotlety, 2 lžíce sádla, 2 středně velké cibule, 2-3 lžíce hladké mouky, 0,2 l smetany, 800 g brambor, 2 zelené paprikové lusky, 1 rajče, 1 lžička mleté sladké papriky, petrželová nať, pepř, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
7.
Klausenburgské kotlety
4 vepřové kotlety, 2 středně velké cibule, 2 lžíce sádla, 0,2 l smetany, 150 g uzeného masa nebo šunky, 500 g kysaného zelí, 1 lžíce mleté sladké papriky, 2 lžíce rajského protlaku, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
8.
Debrecínské vepřové kotlety
4 vepřové kotlety, 1 středně velká cibule, 50 g slaniny, 100 g debrecínské klobásy, 1 lžíce mleté sladké papriky, 2 zelené paprikové lusky, 3 rajčata, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
9.
Vepřové kotlety hentéš
4 vepřové kotlety, 50 g slaniny, 100 g šunky, 150 g sterilovaných okurek, 1 vejce, pepř, sůl, smažené bramborové hranolky
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 10 lidí
10.
Foto Bakoňské vepřové kotlety
4 vepřové kotlety, 2 lžíce sádla, 40 g slaniny, 150 g žampionů nebo jiných hub (20 g sušených hub), 0,2 l smetany, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 10 lidí
11.
Zapékaná kapusta
1 kg kapusty, 200 g rýže, 2 lžíce sádla, 200 g pečeného vepřového masa i se šťávou a tukem, 0,2 l smetany, 150 g uzeného masa nebo klobásy, strouhanka, pepř a sůl
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 15 lidí
12.
Plněné zelné listy
2 kg kysaného zelí, 10-16 zelných listů, 500 g vepřového ramínka, 250 g libového hovězího masa, 250 g vařeného uzeného masa, 200 g vařené rýže, 5 lžic sádla, 3 lžíce hladké mouky, 2 větši cibule, 2 lžíce sladké mleté papriky, 1 špetka pálivé papriky, 3 stroužky česneku, 2 vejce, ocet, sůl, pepř, (šálek husté kyselé smetany)
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 39 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS