ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, zelenina

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 12
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
zelenina (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Lečo
1 kg červené, zelené a žluté papriky, 700 g rajčat, 150 g cibule, 50 g slaniny, 2 lžíce sádla, 1 lžička mleté papriky, sůl a pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Zapékané kysané zelí s masem a rýží
250 g vepřového masa na guláš, 3 pikantní klobásy, 2 balíčky kysaného zelí, 2 hrníčky rýže, 1 kysaná smetana, 2 žloutky, pepř,sůl.sladká mletá paprika, olej nebo sádlo, 5 polévkových lžic hořčice, 2-3 středně velké cibule, 2-3 stroučky česneku, 2-3 bobkové listy
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 25 lidí
3.
Hlávkový salát s olejem
2 hlávkové saláty, 1 lžíce oleje, citrónová šťáva nebo bílý ocet, pepř, sůl, mletá sladká paprika
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 25 lidí
4.
Hlávkový salát se smetanou
2 hlávkové saláty, 0,2 l kyselé smetany, špetka cukru, 1/2 citrónu nebo bílý ocet, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 24 lidí
5.
Salát á la Károlyi
300 g brambor uvařených ve slupce, 4 vejce natvrdo, 400 g barevných paprik, 300 g rajčat, sůl, pepř, 2 hlávkové saláty, 100 g majonézy, 100 g sterilovaných okurek, 1 lžičku plnotučné hořčice, 3-4 snítky petrželové natě
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 26 lidí
6.
Chřest na maďarský způsob
1 kg chřestu, 0,2 l kyselé smetany, 3 lžíce másla, 100 g strouhanky, 1 kostka cukru, 1 lžička mleté sladké papriky, sůl
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 26 lidí
7.
Papriky plněné zeleninou
4 velké zelené papriky, 2 středně velké cibule, 250 g karotky, 1 velké rajče, 200 g vařené rýže, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 1 žloutek, 0,1 l smetany, petrželová nať, pepř a sůl
  • 3.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.5 z 5, hodnotilo 11 lidí
8.
Zapečená plněná tykev
1-2 mladé tykve nebo cukýny, 500 g mletého masa (nebo dochucená sekaná z polotovarů), 4 lžíce másla, 2 lžíce polohrubé mouky, 1 vejce, strouhanka, 0,2 l kysané krémovité 18% smetany, kopr, majoránka, pepř a sůl
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 10 lidí
9.
Zapečená tykev
1 kg očištěné dužiny tykve, 5 lžic másla, 100 g strouhaného ementálu, 0,2 l smetany, osmažená strouhanka, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
10.
Tykev pečená na pánvi
600 g očištěné dužiny tykve, 1 bílý jogurt, 3 stroužky česneku, 8 lžic oleje, sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 12 lidí
11.
Zapékaná kapusta
1 kg kapusty, 200 g rýže, 2 lžíce sádla, 200 g pečeného vepřového masa i se šťávou a tukem, 0,2 l smetany, 150 g uzeného masa nebo klobásy, strouhanka, pepř a sůl
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 15 lidí
12.
Plněné zelné listy
2 kg kysaného zelí, 10-16 zelných listů, 500 g vepřového ramínka, 250 g libového hovězího masa, 250 g vařeného uzeného masa, 200 g vařené rýže, 5 lžic sádla, 3 lžíce hladké mouky, 2 větši cibule, 2 lžíce sladké mleté papriky, 1 špetka pálivé papriky, 3 stroužky česneku, 2 vejce, ocet, sůl, pepř, (šálek husté kyselé smetany)
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 39 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS