ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: čínská, mořské plody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 4
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
čínská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
mořské plody (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Liliové puky
350 g oloupaných čerstvých nebo konzervovaných krevet, 100 g vyloupaných vlašských ořechů, 1.5 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek čerstvého, 2 naťové cibulky, 1 bílek, 2 lžičky škrobové moučky, 1/2 lžíce sherry, citrónová šťáva z 1 citrónu, špetka soli, olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Krevety v rajské omáčce
250 g oloupaných čerstvých nebo konzervovaných krevet, 4 šalotky, 4 stroužky česneku, 200 g rajčat nebo 2 lžíce rajského protlaku, 1 lžička moučkového cukru, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička soli, 5 lžic oleje na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Krevetové toasty se sezamem
250 g vyloupaných syrových krevet, 30 g sádla, 1 rozšlehaný bílek, 1 lžička jemně nasekaných jarních cibulek, půl lžičky nadrobno nakrájeného čerstvého zázvoru, 1 lžíce rýžového vína, 1 lžička kukuřičného škrobu, 2 lžičky vody, 140 g sezamu, 6 kousků toastového chleba (bez kůrek), arašídový olej, sůl a pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Krevety na sladkokyselo
20 obřích krevet bez hlav, 1 lžíce balzamikového octa, 4 lžíce rýžového vína, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce kečupu, sůl, čerstvě mletý pepř, trocha kajenského pepře, 2 červené papriky, 4 jarní cibule, 1 malá červená feferonka, 2-3 lžíce škrobové moučky, 8 lžic jemného oleje (z pšeničných klíčků), čerstvě strouhaný zázvorový kořen, 3-4 lžíce humrového vývaru
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS