ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, omáčky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 8
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
omáčky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Maková omáčka
200g jemně umletého máku, 1 litr mléka, 2 lžíce strouhaného perníku, trochu skořice, hřebíčku a citronové kůry, cukr nebo med na oslazení
  • 2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 z 5, hodnotilo 4 lidí
2.
Smetanová omáčka s kuřecím masem
kuřecí maso 400g, 2 lžíce másla, 1 lžička vegety, 2 bobkové listy, 2 dcl vývaru, 3 kuličky nového koření, 3 kuličky pepře, 1/2l mléka, 2 kelímky zakysané smetany, 2 lžíce hl. mouky, sůl a pepř
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 73 lidí
3.
Špagety se salámovou omáčkou
špagety, kečup, 1 malá cibule, 2 stroužky česneku, 30dkg dietního salámu, 10dkg tvrdého sýra na strouhání, sůl,pepř,olej
  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.6 z 5, hodnotilo 72 lidí
4.
Falešná svíčková
Sklenici (větší) <a href="/halali/">Halali</a>, 0,5 kg hovězího nebo vepřového masa v celku, hrnek cukru krystal, 2šlehačky 30%, mouka hladká , ocet
  • 3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 z 5, hodnotilo 41 lidí
5.
Pikantní omáčka k černé zvěřině
2 lžíce rybízové zavařeniny, 2 lžíce malinové zavařeniny, 1 lžička hořčice, citronová kůra, sůl, 8 kuliček roztlučeného jalovce, 250 ml červeného vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 28 lidí
6.
Foto Svíčková na smetaně
600 g hovězí svíčkové, 50 g uzené slaniny, sůl, černý pepř, 40 g tuku, 1 cibule, 8 dkg mrkve, 5 dkg petržele, 5 dkg celeru, masový vývar, bobkový list, 2 kuličky nového koření, 40 g hladké mouky, 2 1/2 dl kysané smetany, cukr, citrónová šťáva
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 561 lidí
7.
Bešamelová omáčka
80 g hladké mouky, 50 g másla, 5 dcl mléka, 1 cibule, hřebíček, bobkový list, sůl
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 29 lidí
8.
Pažitková omáčka
50 g hladké mouky, 50 g másla, 50 g cibule, 30 g pažitky, několik kuliček pepře, 2 dl smetany, 5 dl vývaru, sůl
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 22 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS