ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: zvěřina, omáčky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 1
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
zvěřina (X)
Chod:
omáčky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Pikantní omáčka k černé zvěřině
2 lžíce rybízové zavařeniny, 2 lžíce malinové zavařeniny, 1 lžička hořčice, citronová kůra, sůl, 8 kuliček roztlučeného jalovce, 250 ml červeného vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 28 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS