ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ruská, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 6
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
ruská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Rybí ucha
2 kg rybího masa, 2,5 l vody, 1 mrkev, 1 snítka celerové nati, 1 cibule, 1 pórek, 3 bobkové listy, 10 kuliček pepře, 1 lžička soli, 1 lžíce citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Boršč z Ukrajiny
800 g hovězího masa (ramínko, oháňka) , 200 g uzeného vepřového hrudí, , 1 malé bílé zelí , 4 mrkve , 2 cibule , 1 fenyklová bulva , 2 červené řepy , 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské), sůl, pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Chalupářský boršč
200 g paprikové klobásy, 100 g uzené slaniny, 200 g brambor, 100 g cibule, 100 g rajčat, 100 g červené řepy, 100 g kysaného zelí, 100 g kořenové zeleniny, 150 g bílého jogurtu, bobkový list, nové koření, sůl
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 8 lidí
4.
Foto Ukrajinský boršč
400-500 g hovězího masa, sůl, lžíce másla, 1 cibule, 1 mrkev, 0,5 petržele, 250 g zelí, 4 brambory, 1 bobkový list, 6 zrnek pepře, 200 g sterilované červené řepy, 3 rajčata nebo 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce octa, 4 stroužky česneku, petrželka, 4 lžíce kysané smetany
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 97 lidí
5.
Okroška
4-6 vajec vařených studených natvrdo, 4 brambory uvařené studené, 1 čerstvá salátová okurka, 200 g šunky, 1 svazek zelených cibulek, 1-2 svazky ředkviček, 1 litr studeného mléko, 1/4 litru studené vody, 2-3 lžíce majonézy, 1/2 až 1 svazek kopru, sůl a pepř dle potřeby, ocet dle potřeby
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 30 lidí
6.
Boršč moskevský
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100 g šunky, 100 g párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 200 g hlávkového zelí, 100 g mrkve, 100 g cibule, cukr, ocet , několik kuliček pepře, bobkový list, kysaná smetana
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 116 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS