ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ryba, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 19
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1  
1.
Foto Rybí polévka s fenyklem
500 g rybího filé, 4 bulvy fenyklu (800 g), 4 cibule (asi 200 g), zelenina do polévky, 1 stroužek česneku, 4 polévkové lžíce olivového oleje, 100 g předvařené rýže, 1 1/2 litru rybího nebo zeleninového vývaru, 1 kávová lžíčka nakládaného zeleného pepře, 2 bobkové listy, 250 g rajčat, sůl, čerstvě mletý, pepř, 2 polévkové lžíce sekané petrželky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Pórková polévka s treskou a kraby
1 mrkev, 2 lžíce másla, 120 g brambor, 250 g pórku, 400 ml rybího základu, 250 g rybího filé z tresky, 1/2 citrónu na šťávu, sůl, mletý pepř, 100 g vařeného krabího masa, 3 lžíce smetany, snítka kopru Na rybí základ:cibule, polévková zelenina, 500g rybích zbytků, 1/4l bílého vína, voda
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Rybí ucha
2 kg rybího masa, 2,5 l vody, 1 mrkev, 1 snítka celerové nati, 1 cibule, 1 pórek, 3 bobkové listy, 10 kuliček pepře, 1 lžička soli, 1 lžíce citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Čínská polévka s vepřovým masem a dýní
2 šálky libového vepřového nakrájeného na malé kousky, 2 kávové lžičky škrobové moučky a sójové omáčky, 5 šálků vývaru, 2 šálky namočených a pokrájených hub, 3 šálky dýně pokrájené na malé kostky, sůl, 1 kávová lžička sezamového oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Vánoční rybí polévka 2
1-2 hlavy, 1 ocasní porce z kapra , 1 malá cibule , 2 lžíce másla , 3 lžíce kořenové zeleniny , 2 lžíce hladké mouky , 2-3 žemle , vnitřnosti z ryby , petrželka, bobkový list, muškátový květ, sůl, olej na osmahnutí
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
6.
Krémová rybí polévka
400 g rybího filé, 150 g Hellmann&#8217;s Yofresh , 50 ml Rama Cremefine ke šlehání , 400 ml vody , 50 g celeru , 50 g mrkve , sůl , bílý pepř , Rama Culinesse , Knorr Tekutá jíška , čerstvá bazalka
  • 2.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.4 z 5, hodnotilo 14 lidí
7.
Skandinávská polévka
400 g rybího filé, 0,5 l plnotučného mléka, 4 kuličky celého pepře, 1 plná polévková lžíce hladké mouky, 1/4 čajové lžičky muškátového květu, sůl, 2 polévkové lžíce sterilovaného hrášku nebo kukuřice
  • 2.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.2 z 5, hodnotilo 19 lidí
8.
Rybí Eintopf
600 g rybího masa z kapra, tresky nebo hejka, 250 g fazolových lusků, 400 g brambor, 250 g žampiónů, 1 cibule, 50 g tuku Linco, 4 lžíce bílého jogurtu, citrónová šťáva, saturejka, mletý pepř, sůl
  • 2.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.1 z 5, hodnotilo 15 lidí
9.
Domácí rybí polévka
2 hlavy z kaprů, 5 větších brambor, 2 cibule, 3 stroužky česneku, lžíce sádla, 10 kuliček pepře, lžičku sladké papriky, špetku mletého pepře, vegeta, hl. mouka
  • 3.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.1 z 5, hodnotilo 9 lidí
10.
Kotlíková polévka z kapra
1 kapr /asi 1 kg/, 2 l vody, 4-5 brambor, 10 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, 2 cibule, 150 ml kyselé smetany, 2 lžíce sekaného kopru, sůl
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 4 lidí
11.
Polévka z okouna
250 g okouna, 40 g másla, 3 lžíce hl. mouky, 125 ml kyselé smetany, 2 žloutky, 1 cibule, 1/2 petržele, 1/4 celeru, 4 zrnka pepře, 4 zrnka nového koření, 2 bobkové listy, 1 a 1/2 l vody, petrželová a celerová nať, sůl RYBÍ KNEDLÍČKY:500 g rybího filé, 2 rohlíky, 1 cibule, 20 g másla, 1/2 vejce, mletý pepř, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
12.
Moravská rybí polévka
Jikry a mlíčí ze dvou kaprů, nudle, 4 lžíce hl. mouky, 50 g másla, zelená petželka, 1 větší mrkev, petržel, celer, cibule, 5 kuliček celého pepře, 5 kuliček nového koření, sůl
  • 3.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.8 z 5, hodnotilo 5 lidí
13.
Námořnická polévka
1 kg ryb s pevným masem, 250 g vyloupaných krevet, 1 velká cibule, 1,5 dcl oleje, 1 pórek, 3 rajčata, 1 bobkový list, 2 stroužky česneku, sůl, tymián, kousek pomerančové kůry, 2 hřebíčky, 10 zrnek pepře, špetka šafránu, petrželka, toustový bílý chléb
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 3 lidí
14.
Balkánská polévka
Rybí hlava, jikry, mlíčí, 1 litr vody, 10 dkg kořenové zeleniny - mrkev, celer a petržel, 3 dkg cibule, 2 dkg másla, 1 bobkový list, trochu tymiánu, 4 zrnka pepře, lžička octa a sůl NA JÍŠKU:6 dkg másla a 5 dkg hl. mouky
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 4 lidí
15.
Uherská polévka
1 kg ryby, 1 cibule, lžička mleté papariky, 1 ks celeru, 1 ks mrkve, 1 ks petržele, 1 rajský protlak, špetka pepře, 1 ks kyselé smetany /šlehačky/, špetka nového koření, 4 ks bobkového listu, magi dle chuti
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí

Řazení:
< Předchozí   1  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS