ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vepřové maso, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 4
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Pikantní nakyslá polévka
600 ml masového vývaru, 120 g syrové vepřové panenské, 1 vejce, 4 aromatické houby nebo sušené hřiby, 2 lžíce škrobové moučky, 1 lžíce vodky, 1 lžíce bílého vinného octa, 2 lžíce sójové omáčky, 2 mladé cibulky "sečky", sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Polévka čorba s vepřovým masem
400g vepřového masa, 1 vejce, 100g vařené rýže, 1 1/2 l vody, 200g kusaného zelí, 400g různé zeleniny (květák, kedlibny, fazolky), 2 papriky, 2 rajčata, citrón, cibule, sůl, tuk
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Čínská polévka s vepřovým masem a dýní
2 šálky libového vepřového nakrájeného na malé kousky, 2 kávové lžičky škrobové moučky a sójové omáčky, 5 šálků vývaru, 2 šálky namočených a pokrájených hub, 3 šálky dýně pokrájené na malé kostky, sůl, 1 kávová lžička sezamového oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Boršč moskevský
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100 g šunky, 100 g párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 200 g hlávkového zelí, 100 g mrkve, 100 g cibule, cukr, ocet , několik kuliček pepře, bobkový list, kysaná smetana
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 116 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS