ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, předkrmy

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 5
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
předkrmy (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Paštika z kachních jater
500 g kachních jater (mohou být jakákoliv drůbeží), 750 g vepřového bůčku, 4 lžíce koňaku (nebo Madeira), mletý pepř, sůl, muškátový oříšek, 50 g slaniny
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Červené krabí kuličky
200 g krabů, 60 g kvalitní slaniny, 1 žloutek, 30 g šunky, 1 polévková lžíce sherry, 60 g velmi jemně posekané cibule, špetka zázvoru, sůl, olej Směs:2 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce silného hovězího vývaru, 1 kávová lžička nasekané čerstvé pažitky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Francouzský chřest
1 sklenice chřestu, 1 smetana ke šlehání (na vaření), 1 žloutek, 4 plátky šunky, tvrdý sýr vcelku nebo nastrouhný, kousek másla, (chléb), sůl
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 14 lidí
4.
Foto Francouzské omeletky
3 vejce, 50g tvrdeho sýra, 50g jemné strouhanky, 50ml smetany, olivový olej, sůl
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 31 lidí
5.
Plněná rajčata po provensálsku
6 rajčat, 2 cibule, 2 lžíce oleje, 50 g žampiónů, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 1/2 stroužku česneku, 50 g nakrájené veky, 8 sardelových řezů, 3 žloutky, sůl a pepř, sardelové řezy na ozdobu
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 13 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS