ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vepřové maso, přílohy

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
přílohy (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Játrová paštika
1/2 kg vepřového bůčku, 1/2 kg vepřových jater, 200 g. slaniny, cibule, česnek, kmín, sůl, směs na paštiku
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Špekové knedlíky
250 g uzeného bůčku, 50 g slaniny, 500 g žemlí, 150 g hrubé mouky, sůl, 2 vejce, pepř, muškátový květ, petrželku, 4 dl mléka
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 51 lidí
3.
Brambory pečené po tyrolsku
800 g brambor, uvařte ve slupce, 300 g studené vepřové pečeně, 100 g slaniny, 2 cibule, 2 lžíce oleje, sůl a pepř, 1/2 lžičky kmínu, 2 lžíce sekané petrželky
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 62 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS