ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ruská, hovězí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
ruská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Boršč z Ukrajiny
800 g hovězího masa (ramínko, oháňka) , 200 g uzeného vepřového hrudí, , 1 malé bílé zelí , 4 mrkve , 2 cibule , 1 fenyklová bulva , 2 červené řepy , 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské), sůl, pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Foto Ukrajinský boršč
400-500 g hovězího masa, sůl, lžíce másla, 1 cibule, 1 mrkev, 0,5 petržele, 250 g zelí, 4 brambory, 1 bobkový list, 6 zrnek pepře, 200 g sterilované červené řepy, 3 rajčata nebo 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce octa, 4 stroužky česneku, petrželka, 4 lžíce kysané smetany
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 97 lidí
3.
Boršč moskevský
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100 g šunky, 100 g párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 200 g hlávkového zelí, 100 g mrkve, 100 g cibule, cukr, ocet , několik kuliček pepře, bobkový list, kysaná smetana
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 116 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS