ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, ryba

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 169
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Kapr na mandlích se žampióny
800 g naporcovaného kapra, šťáva z 1 citrónu, 100 g žampiónů, 80 g másla, 10 g hladké mouky, 40 g mandlových lupínků, grilovací koření, olej, sůl a pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Rybí karbanátky 2
1 kapr (candát nebo jiné ryby – 1.5 kg), 1 feferonka, 1 velká cibule, 1 celé vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka, strouhanka (mléko, voda dle potřeby), hladká mouka na obalení
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Vánoční rybí polévka 2
1-2 hlavy, 1 ocasní porce z kapra , 1 malá cibule , 2 lžíce másla , 3 lžíce kořenové zeleniny , 2 lžíce hladké mouky , 2-3 žemle , vnitřnosti z ryby , petrželka, bobkový list, muškátový květ, sůl, olej na osmahnutí
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
4.
Marinovaný kapr na grilu
4 porce kapra, citrónová šťáva, kousek citrónu, olej, sůl, strouhanka, petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Matjesy v oleji
1 kg vykuchaných slanečků (bez hlav), 3–4 cibule, olej, celý pepř, bobkový list
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Schovaný pangasius
400g pangasia, citronová šťáva, 4 lžíce olivového oleje, 2 středně velké cibule, sůl Omáčka:4 dl smetany, 200g taveného sýra, 3 žloutky, sůl, muškátový květ, máslo a strouhanka na vymazání a vysypání formy, 50g másla, 50g strouhaného tvrdého sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Pomazánka ze smažených jiker
300 g jiker, 150 g másla, 1 cibule (nebo pórek), 1 červená kapie, 1 citron, sůl, hladká mouka, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Krokety z tuňáka
1 malá konzerva tuňáka (120 – 150 g), 6 lžic dušené rýže, 60 g tvrdého sýra, 1 žloutek, sůl, pepř, muškátový oříšek, olej na smažení Na obalení:1 vejce a mléko, strouhanka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Kapří špízy
600 g očištěného kapra, 6 plátků anglické slaniny, 20 g másla, citrónová šťáva, 5–6 menších rajčat, mletý pepř, olej, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Rybí maso zapékané se sýrem a uzeninou
1,2 kg mořské ryby, 100 g oleje, 80 g másla, 200 g uzeniny, 160 g tvrdého sýra, sůl, rajský protlak
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Štika na smetaně II.
štika, citron, sůl, pepř, máslo, smetana, mléko, sardelová pasta, muškátový ořech, hladká mouka, brambory
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Kapr z Bezdrevu
4 větší poce kapra, sůl, citronová šťáva, 3 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 1 větší cibule, 10 žampionů, 5 rajčat, 2 lžíce kečupu nebo protlaku, 3 stroužky česneku, šálek vývaru z bujonové kostky, petrželka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Filé zapečené s Nivou
4 porce filé, 15dkg sýru Niva, 5 vajec, olej, koření na ryby
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Grilovaný pstruh
4 pstruzi, 80-100 g másla, l citrón, olej, sůl a pepř
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 13 lidí
15.
Kapr flamendr
1 kg kapra, 0,8 l bílého vína, šťáva z jednoho citónu, 10 g pepře, 3 bobkové listy, obloha, sůl
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 10 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS