ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ryba, saláty

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 10
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
saláty (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Ideální rýžový salát s tuňákem
uvařená rýže, konzerva tuňák ve vlastní šťávě, hrst rozinek, hrst nakrájeného ananasu, jemně nastrouhaná mrkev, trochu olivového oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Chutný rybí salát
300 g tresky, 1/8 l bílého vína, 50 g kostiček cibule, 1 citrón, 1/4 lžičky soli, 1 lžička cukru, 120 g vařené rýže, 1 lžička sekané petrželky, 1/8 l šlehačky, 2 lžíce majonézy, 1 lžička ostré hořčice, 150 g slávek jedlých včetně lastur
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 6 lidí
3.
Těstovinový salát s tuňákem a paprikou
125 g špaget, 1 lžíce soli, 1 lžička oleje, 225 g tuňáka v oleji, 2 zelené paprikové lusky, 250 g rajčat, 100 g majonézy, 2 lžíce rajského kečupu, 1 lžíce sladké papriky, 50 g bílého jogurtu, 1/2 lžičky cukru, pepř, 2 lžíce nadrobno pokrájené pažitky
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 24 lidí
4.
Salátový talíř s tuňákem
1 konzerva tuňáka v oleji, 100 g drceného masa mořského lososa, 4 vejce, 200 g ledového salátu, 1 cibule, 2 lžíce kaparů, 100 g majonézy, 2 lžíce kečupu s Kari kořením, 1/8 l šlehačky, sůl a pepř, citrónové plátky a kopr na ozdobu
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 2 lidí
5.
Salát ze štiky
40 dkg vařeného nebo pečeného masa ze štiky, 10 dkg vařené mrkve, 10 dkg vařeného celeru, 2O dkg sladkokyselých okurek, sůl a pepř, pár kapek worchesteru, šťáva z 1 citronu, 20-30 dkg majonézy, na zdobení hlávkový salát, 4 vejce, 1 citron
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 3 lidí
6.
Salát z úhoře
35 dkg úhoře, 10 dkg kyselých okurek, 20 dkg majonézy, 10 dkg vařených bílků, 10 dkg cibule, 25 g hořčice, cukr, ocet, worchester, pepř, nové koření, bobkový list, kmín, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 3 lidí
7.
Kapří salát se žampióny
Kapr važící 1 kg, 250 g sterilizovaných žampiónů, 2-3 lžíce sterilizovaného zeleného hrášku, 250 g rozředěné majonézy, citronová kůra, šťáva z jednoho citrónu, sůl, olej a máslo
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 5 lidí
8.
Zeleninový salát s tuňákem
150 g zmrazeného cukrového hrášku, 280 g sterilované kukuřice, 220 g sterilovaného chřestu, 225 g tuňáka v oleji, 6 oliv plněných paprikou, 1 paprika, 500 g vařených brambor, 4 lžíce oleje, 2 lžíce vinného octa, 1 lžička ostré hořčice, 1 lžíce kečupu, trochu česnekového prášku, sůl a pepř, trochu kadeřavé čekanky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 6 lidí
9.
Brokolicový salát II.
1 brokolice, 4 rajčata, 1 bílý jogurt (light), 1 tuňák v konzervě, olivový olej, oregano, jarní cibulka, 1 kapie, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
10.
Těstovinový salát s paprikou a tuňákem
125 g špaget, 1 lžíce soli, 1 lžíce oleje, 225 g tuňáka v oleji, 2 zelené paprikové lusky, 250 g rajčat, 100 g majonézy, 2 lžíce rajského kečupu, 1 lžíce sladké mleté papriky, 50 g bílého jogurtu, 1/2 lžičky cukru, pepř, 2 lžíce nadrobno nakrájené pažitky
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 63 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS