ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, saláty

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 7
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
saláty (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Tabulais
1/2 kg rajčat, 1/2 kg velké salátové okurky, 4 hrsti kus-kusu, sůl a pepř, 3 citrony, 2 hrsti hrozinek, petržel, máta, olivový olej
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 12 lidí
2.
Čekankový salát s drůbežími játry
1 čekankový puk, 200 g drůbežích jater, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 25 g másla, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
3.
Čekamkový salát s rokfórovou omáčkou
600 g čekankových puků, 75 g rokfóru (nivy), 1 lžička octa, 4 lžíce oleje, sůl a pepř
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 26 lidí
4.
Celerový salát s jablky
1/2 menšího celeru, 2 jablka, 1/2 citrónu, 1 lžička hořčice, 1 lžíce oleje, 1 lžička octa, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
5.
Foto Salát Carmen
300 g rýže, 2 vařená kuřecí křídla, 2 větší kapie, 250 g zeleného hrášku, 2 lžíce usekaného estragonu, olej, ocet, sůl a pepř, hořčice, cukr
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 18 lidí
6.
Salát Anetta
1 hlávkový salát, 2 vejce, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1 lžíce hořčice, sůl a pepř, 200 g tuňáka v oleji, 100 g černých oliv, kerblík, pažitka, 2 jablka
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 23 lidí
7.
Alsaský salát
400 g brambor, 2 jablka, 125 g žampionů, čtvrtka mladého bílého celeru, 75 g vařené červené řepy, 75 g vařeného oloupaného uzeného jazyka, 125 g šunky vcelku, 75 g česnekového salámu vcelku, 3 lžíce octa, 3 lžíce suchého bílého vína, 6 lžic oleje, 1 lžíce sekané petrželky, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 15 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS