ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, skopové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 3
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
skopové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Skopový tokáň s kukuřičnými noky
500 g skopové kýty bez kosti, 60 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce rajčatového protlaku, 0,2 l bílého vína, sůl, majoránka, pepř NOKY:200 g jemné kukuřičné krupice (Inka), 2 žloutky, 60 g másla, sůl, olej na smažení nebo sádlo
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
2.
Skopová kýta s bílými fazolemi
800 g skopové kýty, 150g kořenové zeleniny, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 středně velké cibule, 3 stroužky česneku, 250 g bílých suchých fazolí (nebo 2 konzervy fazolí v rajském protlaku), 3 lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 0,2 l červeného vína, pepř, sůl, petrželová nať
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 25 lidí
3.
Bačovská pečínka
800 g skopové plece, 50 g oleje, 50 g slaniny, 2 středně velké cibule, 2-3 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička mleté sladké papriky, 200 g mrkve, 1 kg brambor, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS