ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: švýcarská, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 19
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
švýcarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1  
1.
Švýcarský vepřový plátek
4 plátky masa, 100g žampiónů, 1 cibule, olej, 1 strouček česneku, 100g sýru Niva, 1 dl bílého vína, pepř, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
2.
Rybí řízky po Švýcarsku
500-800 g vykostěných rybích řízků, citrónová šťáva, sůl, 2 bílky, 4 lžíce strouhanky, tuk na smažení, 1 cibule, 1 jablko, 2 plátky šunky, 1 lžička másla, paprika, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 12 lidí
3.
Arenanberská štika
1 štika o váze asi 1 kg, sůl a pepř, 50 g másla, 5 menších cibulí, petrželka, kerblík, bobkos v list, bazalka, 1/2 l bílého vína (ryzlink), 30 g másla
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 14 lidí
4.
Rybí plátky v pivním těstíčku
700 g rybích plátků (okoun, pstruh aj.), sůl a pepř, šťáva z 1 citrónu TĚSTÍČKO:180 g hladké mouky, trochu soli, 1/2 l piva, 1 lžíce oleje, 2 vajíčka NA OZDOBU:1 citrón, trochu zelené petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
5.
Jurská pstruhová pěna
4 menší pstruzi, 5 vajec, 4 žlouťky, 0,5 l mléka, 0,5 l smetany, sůl a pepř, 20 g pažitky RYBÍ VÝVAR:hlavy a kosti ze pstruhů, 80 g cibule, 80 g různé zeleniny (pórek, celer, petržel), 0,5 l bílého vína, 3/4 l vody OMÁČKA:200 g másla, 0,2 l smetany, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
6.
Pstruzi po Švýcarsku
4 menší pstruzi, zelená petrželka, 250 g konzervovaných žampionů, sůl, 4 rajčata, 3 lžíce strouhaného ementálu, 0,5 l smetany
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 12 lidí
7.
Pstruh na šampaňském
2 pstruzi (500 g), 150 g másla, 50 g zelené petrželky, kopr, bazaika, 1 stroužek česneku, 0,2 l šampaňského vína (sektu), sůl a pepř, šťáva z poloviny citrónu, worcesterská omáčka
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 11 lidí
8.
Pstruh s hroznovým vínem
4 pstruzi, 50 g cibule, 50 g másla, 0,4 l suchého bílého vína, 100 g zeleného hroznového vína, 0,15 l smetany, sůl a pepř, 10 g pažitky, 30 g světlé jíšky, šťáva z půlky citrónu
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 5 lidí
9.
Pstruzi v červeném víně
4 menší pstruzi, 250 g žampionů, 1 cibule, 50 g másla, sůl a pepř, 0,25 l červeného vína, citrón a kousky másla
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 6 lidí
10.
Ticinský králík
králičí hřbet o váze asi 600 g, 2 stroužky česneku, 5 cibule, 30 g zelené petrželky, 100 g másla, 0,1 l bílého suchého vína, 150 g čerstvých hříbků, trochu oleje, sůl a pepř
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 18 lidí
11.
Ženevské kuřecí frikasé
1 kuře o váze asi 1,3 kg, 150 g másla, 300 g cibule, 700 g brambor, 150 g hříbků, bazalka, rozmarýn, 4 stroužky česneku, 0,2 l bílého vína, sůl a pepř, zelená petrželka
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
12.
Kuřecí prsíčka v alobalu
4 porce kuřecích prsíček, balíček mrazené míchané zeleniny, 4 lžíce tuku, 1 lžíce kečupu, sůl a pepř, 4 vejce
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 19 lidí
13.
Solothurnské kuře
1 větší kuře, 250 g žampionů, 2 cibule, sůl, muškátový oříšek, majoránka, 200 g mletého masa, 50 g tuku, 0,4 l bílého vína, 1 zarovnaná lžička škrobově moučky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 5 lidí
14.
Kuře po curyšsku
1 větší kuře, sůl, paprika, pepř, 1 lžíce másla, půlka cibule, 1 mrkev, 1 menší celer, 1 pórek, 0,1 1 bílého vína, 150 g žampionů, 0,2 l smetany, lžička másla, lžička mouky
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 6 lidí
15.
Plněné zelné listy (La Béroche)
600 g zelných listů, 300 g mletého masa z vepřového a hovězího, 150 g šunky a anglické slaniny, 3 žloutky, 80 g strouiianky, 60 g cibule, 5 velkých plátků slaniny, 150 g zeleniny (mrkev, pórek, petržel), 0,5 l slabého hovězího vývaru, sůl a pepř, muškátový oříšek
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí

Řazení:
< Předchozí   1  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS