ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: švýcarská, ryba

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 9
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
švýcarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Rybí řízky po Švýcarsku
500-800 g vykostěných rybích řízků, citrónová šťáva, sůl, 2 bílky, 4 lžíce strouhanky, tuk na smažení, 1 cibule, 1 jablko, 2 plátky šunky, 1 lžička másla, paprika, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 12 lidí
2.
Arenanberská štika
1 štika o váze asi 1 kg, sůl a pepř, 50 g másla, 5 menších cibulí, petrželka, kerblík, bobkos v list, bazalka, 1/2 l bílého vína (ryzlink), 30 g másla
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 14 lidí
3.
Rybí plátky v pivním těstíčku
700 g rybích plátků (okoun, pstruh aj.), sůl a pepř, šťáva z 1 citrónu TĚSTÍČKO:180 g hladké mouky, trochu soli, 1/2 l piva, 1 lžíce oleje, 2 vajíčka NA OZDOBU:1 citrón, trochu zelené petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
4.
Jurská pstruhová pěna
4 menší pstruzi, 5 vajec, 4 žlouťky, 0,5 l mléka, 0,5 l smetany, sůl a pepř, 20 g pažitky RYBÍ VÝVAR:hlavy a kosti ze pstruhů, 80 g cibule, 80 g různé zeleniny (pórek, celer, petržel), 0,5 l bílého vína, 3/4 l vody OMÁČKA:200 g másla, 0,2 l smetany, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
5.
Pstruzi po Švýcarsku
4 menší pstruzi, zelená petrželka, 250 g konzervovaných žampionů, sůl, 4 rajčata, 3 lžíce strouhaného ementálu, 0,5 l smetany
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 12 lidí
6.
Pstruh na šampaňském
2 pstruzi (500 g), 150 g másla, 50 g zelené petrželky, kopr, bazaika, 1 stroužek česneku, 0,2 l šampaňského vína (sektu), sůl a pepř, šťáva z poloviny citrónu, worcesterská omáčka
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 11 lidí
7.
Pstruh s hroznovým vínem
4 pstruzi, 50 g cibule, 50 g másla, 0,4 l suchého bílého vína, 100 g zeleného hroznového vína, 0,15 l smetany, sůl a pepř, 10 g pažitky, 30 g světlé jíšky, šťáva z půlky citrónu
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 5 lidí
8.
Pstruzi v červeném víně
4 menší pstruzi, 250 g žampionů, 1 cibule, 50 g másla, sůl a pepř, 0,25 l červeného vína, citrón a kousky másla
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 6 lidí
9.
Gratinovaný okoun na koření
5 okounů, 200 g, sůl a pepř, 30 g mouky, 50 g másla, 20 g šalvěje, 2 bobkové listy, 2-3 hřebíčky, 100 g cibule, 0,5 l bílého vína, šťáva z půlky citrónu, 10 g zelené petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 11 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS