ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: švýcarská, drůbeží maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 4
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
švýcarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
drůbeží maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Ženevské kuřecí frikasé
1 kuře o váze asi 1,3 kg, 150 g másla, 300 g cibule, 700 g brambor, 150 g hříbků, bazalka, rozmarýn, 4 stroužky česneku, 0,2 l bílého vína, sůl a pepř, zelená petrželka
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 8 lidí
2.
Kuřecí prsíčka v alobalu
4 porce kuřecích prsíček, balíček mrazené míchané zeleniny, 4 lžíce tuku, 1 lžíce kečupu, sůl a pepř, 4 vejce
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 19 lidí
3.
Solothurnské kuře
1 větší kuře, 250 g žampionů, 2 cibule, sůl, muškátový oříšek, majoránka, 200 g mletého masa, 50 g tuku, 0,4 l bílého vína, 1 zarovnaná lžička škrobově moučky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 5 lidí
4.
Kuře po curyšsku
1 větší kuře, sůl, paprika, pepř, 1 lžíce másla, půlka cibule, 1 mrkev, 1 menší celer, 1 pórek, 0,1 1 bílého vína, 150 g žampionů, 0,2 l smetany, lžička másla, lžička mouky
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 6 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS