ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: zelenina, vegetariánské recepty

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 220
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
zelenina (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vegetariánské recepty (X)

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Foto Drožďová polévka s pórkem
1 kostku droždí NOLI 42 g, 1 pórek, 1 menší cibuli, 1 a 1/2 litru zeleninového bujónu, 1 lžíci másla, 1 lžíci hladké mouky, sůl, pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Čínský řízek
500 g kuřecích prsou bez kůže, 3 vejce, 3 lžíce solamylu, 1 menší pórek, 1/2 kávové lžičky mletého pepře, sůl, špetka moučkového cukru, 1 lžička grilovacího koření, olej na smažení, rajčata, hlávkový salát
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 2 lidí
3.
Foto Zapečený pórek se strouhankou
6 pórků, 150 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 100 g strouhanky, 60 g másla, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Pórek a la chřest
6 pórků, 6 lžic oleje, 2 lžíce vinného octa, 1 cibule, pažitka (nebo petrželka, případně obojí), mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Cibulová polévka z Cardaillacu
3 cibule, 2 lžíce rostlinného oleje, 30 g másla, 1 lžička hladké mouky, 1.5 l vody, polévkové koření, mletý pepř, 150 g ementálu, sůl, 3 rohlíky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Znojemské okurky II.
3 a 3/4 l vody, 1 a 1/4 l octa, 40 dkg cukru, 15 dkg soli, 30 kuliček celého pepře, 30 kuliček nového koření, 10 ks hřebíčků, 5 ks bobkového listu
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Foto Brambory s brokolicí a Nivou
4 brambory, 1 brokolice, cca 100g Nivy, 100ml smetany, 1 vejce
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
8.
Mrkvové pyré
100 g mrkve, šťáva ze 3 pomerančů, 2 lžičky mleté skořice, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Zeleninová polévka s fazolkami
80 g brokolice, půl stroužku česneku, 50 g kukuřice, 2 snítky petržele, půl lžičky oleje, 250 ml vývaru, 1 menší cibulka, sůl a pepř, 40 g mražených fazolí, 1 lžička zakysané smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Foto Salsa Verde
2 svazečky petržele s plochými listy, 4 dl šťovíku nebo špenátových listů, 6 marinovaných rajčat, 2 lžíce kaparů, 2 drcené stroužky česneku, 1.5 dl olivového oleje, 1 lžička citrónové šťávy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Zeleninová polévka s mandlemi
1 cibule, 1 mrkev, 50 g celeru, 1 lžíce oleje, 500 ml zeleninového vývaru, 150 g sterilovaných rajčat, 300 g bílých sterilovaných fazolí, 1 lžička oregana, 50 g špenátu, 20 g mandlových lupínků, 2 lžíce strouhaného sýra, sůl a pepř
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
12.
Italský rajčatový krém s parmezánem
2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 kg zralých rajčat, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžička cukru, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 snítka tymiánu a rozmarýnu, 1 bobkový list, půl litru čistého masového vývaru, 125 ml smetany ke šlehání, několik bazalkových listů, čerstvě strouhaný parmezán
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Pórková polévka s houbami
1,5 litru zeleninového vývaru, 250 g pórku, 200 g čerstvých hub, 30 g másla, pepř, sůl, 60 g másla a 60 g hladké mouky na jíšku
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Francouzská zeleninová polévka se sýrem
2 pórky, 2 petržele, 3 jarní cibulky, čtvrt hlávky zelí, 3 větší brambory, 2 lžíce oleje, zeleninový vývar z kostky, 100 g sýra ementál, plátky veky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Špenátová polévka se smetanou
600 g čerstvého špenátu, 1 l zeleninového vývaru, 50 g másla, 2 větší brambory, 1 cibule, muškátový oříšek, 2 lžíce sladké smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS