ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: velikonoční recepty, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 11
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
velikonoční recepty (X)
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Nádivka
6 housek, mléko na jejich namočení, 40 g másla, 4 žloutky, sůl, 50 g anglické slaniny, 250 g libového uzeného, pepř, pažitka, sníh ze 4 bílků, tuk na vymazání pekáče
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Králík s burskými oříšky
600 g králičího hřbetu bez kosti, 1 červená paprika, 2 sušené chilli papričky, 1 pórek, 1 vejce, 1 lžička solamylu, lžíce sojové omáčky, sůl, pepř, 2 lžíce bílého vína, špetka cukru, 3 lžíce oleje, 80g loupaných burských oříšku
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Králík pečený s uzeným masem
králík, sůl, 1/2 l vody, 2 kostky masoxu, máslo, sladká paprika, 30 dkg uzeného bůčku nebo jakékoliv uzené maso
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
4.
Staročeská kachní roláda
350g kachní prsa, 2 nožičky chilli párků, 4 starší housky, 4 vejce, 1 větší cibule, 2dl mléka, 200g uzeného masa, 100g anglické slaniny, pórek, sůl, pepř, špetka muškátového oříšku, čerstvá petržel
  • 3.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.5 z 5, hodnotilo 8 lidí
5.
Kuřokachna
1 kuře, 1 sklenice sterilovaného zelí (0,7l), 2 lžíce hladké mouky, tuk, cibule, sůl, kmín
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 22 lidí
6.
Velikonoční kotouč z telecího masa
1 kg telecí plece, 100 g slaniny, 100 g šunky, 2 až 3 vejce, 3 sterilované okurky nebo 3 lžíce sterilovaného hrášku, 80 g másla, 1 lžička hladké mouky, 1 lžička másla na zahuštění, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
7.
Krůtí ragú v pivní omáčce
500 g krůtích prsíček, 2 červené cibule, 250 g rajčat, 400 g mrazených fazolkových lusků, 100 g anglické slaniny, 125 g zakysané smetany, 300 g másla, sůl a pepř, hladká mouka, 0,35 l piva, 0,35 l vývaru z kostky, petrželka
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 10 lidí
8.
Krůtí kapsa s bazalkou
400 g krůtích prsou, 100 g šunky, 1-2 vejce, 100 g nastrouhaného sýra, 2 lžíce čerstvé bazalky, sůl, mletý pepř, škrobová moučka, 4 lžíce másla, 1 cibule, 0,1 l bílého vína, 2-3 žampiony, petrželka
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 17 lidí
9.
Foto Krůtí řízky s rokfórovou omáčkou
200 g směsi dlouhozrnné a divoké rýže, sůl, 200 g mrkve, 200 g brokolice, 2 cibule, 2 lžíce másla, 50 ml bílého vína, 200 ml zeleninového vývaru, 125 ml smetany ke šlehání, 125 ml zakysané smetany, 150 g rokfóru, po 1/2 svazku pažitky, bazalky a petrželky, pepř , 4 krůtí řízky asi po 180g, 2 lžíce ztuženého tuku
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 31 lidí
10.
Kapr v zeleninové směsi
4 porce kapra, 4 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, mletá sladká paprika, 1 cibule, 80 g mrkve, 80 g zmrazeného hrášku, 200 g sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, petrželová nať
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 13 lidí
11.
Foto Sekaná pečeně
50 g slaniny, 2 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžička škrobové moučky, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1/2 lžičky majoránky, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky drceného kmínu, sůl, 2 rohlíky, nakrájejte na kostičky na namočte v mléce, strouhanka na zahuštění, tuk do pekáčku, slanina (na povrch sekané několik plátků), 600 g mletého masa, nejlépe přední hovězí maso (300 g), vepřový bůček (200 g) a uzené maso (100 g)
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 49 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS