ekucharka.cz
Úvod
Diskuze
Vložit recept
Kontakt
ekucharka.cz
>
Recepty
> Procházení receptů
Recepty: česká, vnitřnosti
Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je
8
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká
(X)
Příležitosti:
vybrat
[X]
vánoční recepty
velikonoční recepty
Hlavní ingredience:
vnitřnosti
(X)
Chod:
vybrat
[X]
moučníky
hlavní chody
předkrmy
cukroví
saláty
přílohy
chuťovky
polévky
pomazánky
omáčky
studené nápoje
teplé nápoje
marinády na maso
Diety:
vybrat
[X]
vegetariánské recepty
Řazení:
výchozí
podle názvu vzestupně
podle názvu sestupně
podle hodnocení (první nejlepší)
podle hodnocení (první nejhorší)
< Předchozí
1
Další >
1.
Krémová polévka z kuřecích jater
100 g kařecích jater, malý květák, 1 l vody, 50 g másla, 40 g hladké mouky, 2 dl Smetany, muškátový květ, mletý pepř, sůl, petrželka, polévkové koření, žloutek
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
2.
Rychlá játrová polévka
30g tuku, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 3/4 l vody, 1/2 kostky masoxu, 1 konzerva játrové paštíky (120 g), 2-3 lžíce smetany, petrželka, 1 houska, 1 lžíce oleje, popř. sůl
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
3.
Ledvinkové vějíře
2 vepřové ledvinky, 2 plátky sýra, 2 plátky šunky, 2 plátky anglické slaniny, 1 pórek, 1 žampión, 1 rajče, 4 prcky koňaku, 1 hlávkový nebo ledový salát, sůl, bílý pepř, vývar, sádlo, troška hladké mouky
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
4.
Hovězí srdce s fazolkami
250 g hovězího srdce, cca 100 g zelených fazolek, 250 g kysané smetany, 1 cibule, rostlinný olej, polévkové koření, barevný pepř, muškátový oříšek, sůl
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
5.
Smažená drůbeží játra s jablky
500 g drůbežích jater, 2 cibule, 2 jablka, hladká mouka, 1 lžička sladké papriky, sůl, tuk na smažení
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
6.
Drůbeží játra na kari s rýží
300 g drůbežích jater, 1/4 l smetany ke šlehámí, pórek, bílé víno, kari, sůl, pepř, olej
0/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
hodnotilo 0 lidí
7.
Smažená játra s jablečnými řezy
650 g moučnatých brambor, sůl, 150 ml smetany, 60 g másla, příp. muškátový oříšek, 600 g telecích jater (pokrájených na plátky), 2 navinula jablka, 2 lžíce citronové šťávy, 4 cibule, 2 lžíce hladké mouky, pepř, 2 lžíce oleje
4.7/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
4.7 z 5, hodnotilo 9 lidí
8.
Rizoto s vepřovými játry
400 g vepřových jater, olej, 1 cibule, 1 zeleninová paprika, 1 rajče, 300 g rýže, zelená petrželová nať, mletý černý pepř, sůl
5/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí
Řazení:
výchozí
podle názvu vzestupně
podle názvu sestupně
podle hodnocení (první nejlepší)
podle hodnocení (první nejhorší)
< Předchozí
1
Další >
Uživatel
Registrace
/
Ztracené heslo
Login:
Heslo:
přihlásit trvale
Novinky mailem
Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?
© 2003-2018
ekucharka.cz
Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama
|
Kontakt
|
RSS