ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vnitřnosti, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 2
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vnitřnosti (X)
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Krémová polévka z kuřecích jater
100 g kařecích jater, malý květák, 1 l vody, 50 g másla, 40 g hladké mouky, 2 dl Smetany, muškátový květ, mletý pepř, sůl, petrželka, polévkové koření, žloutek
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Rychlá játrová polévka
30g tuku, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 3/4 l vody, 1/2 kostky masoxu, 1 konzerva játrové paštíky (120 g), 2-3 lžíce smetany, petrželka, 1 houska, 1 lžíce oleje, popř. sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS