ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, brambory

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 6
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
brambory (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Savojská bramborová polévka
2 cibule, 5 mrkví, 4 brambory, 60 g másla, 2 lžičky hladké mouky, 1.5 l vody, muškátový oříšek, sůl, polévkové koření
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Alsasský šugrut
1 kg kysaného zelí, 2 větší cibule, 2 bobkové listy, 5 kuliček koriandru, 5 hřebíčků, 3 stroužky česneku na podélné plátky, brambory dle potřeby cca 0,5 - 1 kg, 200 - 500g anglické slaniny, možno také přidat klobásy, uzené a.t.d, 2-3 dcl bílého vína.
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 16 lidí
3.
Alsaský salát
400 g brambor, 2 jablka, 125 g žampionů, čtvrtka mladého bílého celeru, 75 g vařené červené řepy, 75 g vařeného oloupaného uzeného jazyka, 125 g šunky vcelku, 75 g česnekového salámu vcelku, 3 lžíce octa, 3 lžíce suchého bílého vína, 6 lžic oleje, 1 lžíce sekané petrželky, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 15 lidí
4.
Francouzské brambory
500 g vařených brambor ve slupce, 300 g měkkého salámu, 1 lžíce sádla, 6 vajec, 2 dl mléka, mletá pálivá paprika, mletý pepř a sůl
  • 3.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.2 z 5, hodnotilo 49 lidí
5.
Francouzské brambory se sýrem
1 kg vařených brambor ve slupce, 200 g uzeného masa, 3 natvrdo uvařená vejce, 2 syrová vejce, 100 g tvrdého sýra, 1 hrst pažitky, 1 cibule, 1 lžíce sádla, 2 dl mléka, 2 lžíce oleje, kmín, mletý pepř a sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 48 lidí
6.
Pařížské brambory
300 g brambor, 200 g šunky, 100 g tvrdého sýra, 200 g pohanky, 50 g sádla, 4 stroužky česneku, 1 cibule, kmín, mletý pepř a sůl
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 14 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS