ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, drůbeží maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 139
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
drůbeží maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Foto Čínský řízek
500 g kuřecích prsou bez kůže, 3 vejce, 3 lžíce solamylu, 1 menší pórek, 1/2 kávové lžičky mletého pepře, sůl, špetka moučkového cukru, 1 lžička grilovacího koření, olej na smažení, rajčata, hlávkový salát
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 2 lidí
2.
Zapečené kuře
1 kuře, 250g žampiónů (mohou být sterilované), 3 žloutky, 1/4 l smetany, 50 g sýra na strouhání, 3 lžíce polohrubé mouky, 1 větší karotka, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, bobkový list, 80 g másla
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Krůtí plátky s paprikou a rajčaty
600 g krůtího masa (nakrájeného na plátky), 2 papriky (omyté, zbavené jádřinců, nakrájené na kousky), 4 rajčata (omytá, nakrájená na kousky), 1 cibule (nakrájená na drobno), 4 stroužky česneku (nasekaného nadrobno), 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce olivového oleje, mletý pepř a sůl dle chuti
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Kuřecí čínská směs
Kuřecí maso (prsa), mražená zelenina, cikánská omáčka, kečup, koření na čínu, pórek, žampiony a na dochucení worchester + sójová omáčka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Kuřecí prsa na česneku se smetanou
4 kuřecí prsa, 200 g tvrdého sýra, celá hlavička česneku, 1 smetana ke šlehání, máslo na vymazání pekáče, sůl, mletá sladká paprika
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Pečená kachna s medem
1 kachna bez drobů, 4 velká jablka (oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená na kousky), 4 lžíce medu, 1 lžička kmínu, sůl dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Kuřecí salát z Bavor
uvařené celé kuře, 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky) -zcezené, 3-4 středně velké sterilované okurky, 1-3 fefenonky, 1 spařenou střední cibuli, 3 syrové červené kapie, 3 PL kečupu, 1,5 PL plnotučné hořčice, 2 malé sklenice majonézy, 1 malou sklenici tatarky, strouhanka, sůl a pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Babské kuře
5-6 velkých brambor, 3 rohlíky, 2 dl mléka, 1 lžička vegety, 1 lžíce sádla, 100 g slaniny, 1 cibule, 4 vejce, 1 kuře, grilovací koření (nebo koření na pečené kuře),majoránka, sůl, česnek, kmín
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Foto Lahůdková kachna na pomerančích
1 kachna , horký vývar , 3 pomeranče , sůl, pepř, tymián
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
10.
Divoká kachna pečená
1 divoká kachna, 100 g slaniny, 100 g másla, 100 ml bílého vína, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 KL hladké mouky, sůl, pepř, kmín, majoránka, vývar
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou
1/2 kg plátků z krůtích prsou, 3 lžíce oleje, 1 cibule, 2 PL hořčice, 2 dl mléka, 2 rajčata, petrželka, pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Kuře s těstovinami v sýrové omáčce
2 kuřecí stehna (větší), 3 dcl vody, špetka bazalky, 1 rovná lžička polévkového (žlutého) koření, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra, 1,5 dcl smetany ke šlehání, 1 lžička hladké mouky
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
13.
Masové nudličky se zeleninou na pivě
1/2 kg krůtího masa (popř. kuřecí řízky, kýta), 1 cibule, 1/2 červené kápie, 1 dcl oleje, 1 mexická mražená směs zeleniny, 2 lžíce ostrého kečupu, 2 dcl světl.piva, 2 dcl vývaru (popř. 1 kostka masoxu), sůl, drcený pepř, špetku číns.koření, 1 lžíčka hl. mouky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Kuře v sýru
1 kuře, 4 vejce, 150 g tvrdého sýra, 100 g hladké mouky, olej, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Kuřecí na melounech
2 kuřecí prsa, 1 zakysaná smetana, 1 dcl bílého vína, 30 dkg melounů (doporučuji Gallia, Kantalup nebo Charentais), 2–3 lahůdkové cibulky, špetka mleté skořice, špetka mletého zázvoru, špetka fenyklu, šťáva z půlky limetky, sůl, bílý pepř, 3 slabé plátky másla
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS